Craiova În curând
Laurențiu TudorTania LevcencoOreviceanu MihaiAndrei IlieAura Claudia StanValentina Nicoleta MihaiMadalin FrunzaTamas GheorgheMihaela Tinca UdristioiuEduard AlexandrescuRadu Dascalul

* Puteti da click pe speaker pentru a vedea mai multe detalii despre el.

  • Despre eveniment
  • Speakeri
  • Agenda
  • Contact

11even experiences Craiova

Puncte de cotitură - Momente care schimbă vieți

Pentru a treia oara la Craiova, conferințele 11even Experiences atrag comunitatea la un eveniment cu povești motivaționale și inspiraționale. 11 speakeri, 11 povesti de viata, 11 modele pentru comunitate.


Vă așteptăm la un eveniment excepțional alături de 11 invitați deosebiti, momente speciale și multe alte surprize! Evenimentul va avea loc în Aula Magna a Facultatii de Drept - Universitatea din Craiova.  Accesul în sală va fi deschis începând cu ora 17.00.

Informatii despre eveniment

Evenimentele 11even Experiences sunt evenimente care pun accent pe experiente de viata, oameni, modele, informatii si idei. In cadrul evenimentelor 11even aducem in acelasi spatiu persoane care au trecut prin experiente deosebite care merita impartasite cu oameni aflati in cautare de exemple practice si relevante pentru dezvoltarea lor personala si profesionala.

Cum pot sa particip?

Pentru a participa la evenimentul 11even Experiences Craiova, va rugam sa intrati in sectiunea INREGISTREAZA-TE de mai sus. Pentru informatii suplimentare puteti sa ne contactati la: 0763 805 615/0723 663 100 PARTICIPAREA ESTE GRATUITA!

Organizatori locali
Asociatia Junior Chamber International Craiova
Sponsori
Cu sprijinul
Cornul AbundenteiFacultatea de Drept si Stiinte SocialeCDCDASERSHGLMuzeul OltenieiAIESECUSRUN
Parteneri media
Gazeta de SudCraiova.roRadio SUDCraiovaForumTVRdgAlto MediaJurnalul OltenieiALEGE TVLUPACuvantul
Scroll