Cluj-Napoca În curând

* Puteti da click pe speaker pentru a vedea mai multe detalii despre el.

  • Despre eveniment
  • Speakeri
  • Agenda
  • Contact

11even Experiences Cluj-Napoca

Unboxing Stories

Evenimentele 11evenExperiences constau într-o serie de conferințe dinamice care pun accent pe experiențe de viață, oameni, modele, informații și idei originale. În cadrul lor reunim persoane care au trăit situații deosebite și care merită împărtășite cu oameni curioși și dornici de autodepășire personală sau profesională, dar cărora le lipsesc curajul sau exemplele similare.
Pornind de la premisa că emoțiile conduc la acțiune, evenimentele 11even sunt create pentru a deschide mintea și sufletul participanților, pentru a inspira și pentru a genera decizii pozitive legate de viață și carieră. Vedete în lumea lor sau oameni obisnuiți din jurul nostru, dar cu povești de viață excepționale, au acceptat provocarea de a vorbi timp de 11minute fiecare despre o experiență marcantă din viața lor, deciziile luate și schimbările ce au urmat pentru că nu au renunțat să lupte, să spere, să creadă, să viseze.

Cauză

Sumele strânse din vânzarea biletelor vor fi direcționate către programul Creatori de Viitor, susținând un fond de finanțare ale unor proiecte inițiate de liceeni performeri din România și Republica Moldova.

Organizatori locali
Sponsori
Cu sprijinul
Parteneri media
Scroll