DESPRE ASOCIATIA 11EVEN
Prezentare asociatia 11even
Trofee eleven experiences Trofee eleven experiences
Trofee eleven experiences
Trofee eleven experiences Trofee eleven experiences

Despre Asociatia 11even

Suntem preocupati in a dezvolta activitati prin care sa incurajam cresterea personala a membrilor comunitatilor in care actionam. Prin programele pe care le implementam actionam in arii diverse: dezvoltare personala, leadership, sport&sanatate, cultura, etc.

Ne dorim sa contribuim la dezvoltarea unor comunitati in care sa crestem si sa ne bucuram impreuna!

Toate programele Asociatiei 11even sunt construite ca platforme de strangere de fonduri si de sustinere a unor programe comunitare. Ne implicam cu precadere in programe ce sustin educatia, sanatatea sau sportul.

Programele noastre

  • Seria de evenimente "11even experiences"
  • Seria de evenimente "Family Olympics"
  • Programul "Creatori de viitor"
  • Programul "O poza implineste vise"
  • Evenimente personalizabile "Olympicnic Day"
  • Evenimentul de strangere de fonduri "Golf Community Challenge"
Our work
concepul 11even

Care este conceptul evenimentelor 11even experiences:

Evenimentele 11even Experiences sunt evenimente care pun accent pe experiente de viata, oameni, modele, informatii si idei. In cadrul evenimentelor 11even aducem in acelasi spatiu persoane care au trecut prin experiente deosebite care merita impartasite cu oameni aflati in cautare de exemple practice si relevante pentru dezvoltarea lor personala si profesionala.

Pornind de la premisa ca emotiile conduc la actiune, evenimentele 11even sunt create pentru a deschide mintea si sufletul partici-pantilor,pentru a inspira si pentru a genera decizii pozitive legate de viata si cariera. In cadrul evenimentelor Sharing 11even Experiences, o parte a incasarilor totale sunt redirectionate catre sustinerea unor cauze comunitare locale, cum ar fi: burse de merit, programe de antreprenoriat social, etc

Scroll